Zeer inspirerende TEDx komt naar de Stadsschouwburg

Morgen, vrijdag 25 november, zijn er TEDtalks in de Amsterdamse Stadsschouwburg. Gerenommeerde sprekers geven in praatjes van niet meer dan 18 minuten een inspirerende kijk vanuit hun vakgebied.

TEDtalks buiten de Verenigde Staten heten Tedx. TED staat voor Technology Entertainment Design. Het bestaat sinds 1984 en is uitgegroeid tot een fenomeen. Als je niet bent uitgenodigd voor Tedx Amsterdam is de kans dan ook klein dat het je lukt om de Stadsschouwburg in te komen. Maar niet getreurd, tegenwoordige zijn alle presentaties op internet terug te zien. TEDx Amsterdam is daarnaast zelfs live via kanaal 14 van UPC te volgen.

Ik kijk zelf regelmatig op ted.com. De sprekers zijn stuk voor stuk inspirerend en het is bijzonder leerzaam. Bovendien bevat vrijwel elk praatje daarnaast ook een dosis humor.

Dit is de grappigste TEDtalk die ik de laatste tijd heb gezien

en dit de leerzaamste.

 

Lees ook:Volg Sinterklaas op Twitter
Lees ook:Amsterdam Film Week in en rondom City
Lees ook:Verdacht koffertje op het Amstelstation legt trein- en metroverkeer plat
Lees ook:Smashing Pumpkins komt naar Amsterdam
Lees ook:Fox verliest bij FC Twente – Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>