Burgemeester Van der Laan bij Pauw & Witteman over aanpak veelplegers

Gisteravond zat Eberhard van der Laan bij Pauw & Witteman om te vertellen over de aanpak van 600 criminele recidivisten. Door nauwe samenwerking tussen de verschillende instanties, een lik-op-stuk-beleid en door in te grijpen bij gezinnen lijkt de burgemeester al behoorlijke grip te krijgen op de problemen.

Van der Laan komt in het optreden heel sterk op mij over. Rustig, overtuigend, menselijk en betrokkenen weet hij zijn gezag uit te dragen. Vorig jaar moest ik na Job Cohens sprint naar Den Haag nog wat wennen. Bij Pauw & Witteman werd het me duidelijk: daar zat toch overduidelijk onze burgemeester.   
Het optreden bij Pauw & Witteman.

Lees ook:Italiaanse ambassadeur loopt beledigd weg bij opening tentoonstelling
Lees ook:De Amsterdamse nieuwsweek in 250 woorden, week 46
Lees ook:Kamerlid Diederik Samsom werkt als straatcoach in Amsterdam
Lees ook:Van der Laan wil krakersdemonstratie van zaterdag naar de Stopera verplaatsen
Lees ook:Pastors (EénNL) vergelijkt islamisering met nazisme

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>