Meerdere steden willen 538 ‘Museumpleinfeest’ op Koninginnedag uit de brand helpen

Verschillende steden willen het 538 Koninginnedagfeest graag binnen de stadsgrenzen hebben. Naast Rotterdam en Den Haag hoor ik via Omroep Flevoland dat Almere en Lelystad het ’Museumpleinfeest’ graag zouden huisvesten.

Geen slecht idee lijkt me. Vooral Almere is vanuit heel Nederland prima bereikbaar. Toch zou ik, waar het evenement uiteindelijk ook wordt gehouden, mensen uit Noord-Holland willen adviseren om met een grote boog om Amsterdam heen te reizen.

Lees ook:Skinny-dip-record is natuurlijk een gouden kans voor Unox
Lees ook:Alex is de 800.000ste Amsterdammer
Lees ook:Mitsubishi Forklift Stadion
Lees ook:Het doel van massaal voetbalwedstrijden afgelasten ontgaat me
Lees ook:Ghana wint WK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>