Braakliggende stukjes Amsterdam zoeken tijdelijke bestemming

Ongebruikte stukjes stad kunnen door enthousiaste Amsterdammers tijdelijk gebruikt worden voor een andere functie. Vanwege de crisis liggen steeds meer gebiedjes in de stad er langer dan gepland ongebruikt en troosteloos bij. Er zijn al diverse braakliggende terreintjes omgebouwd voor guerrillahoreca en tijdelijke sportveldjes. Op dit overzichtelijke kaartje van de gemeente zie je dat er her en der nog heel wat kansen liggen voor andere leuke ideeën. 

Het hoe en waarom kun je lezen via Het Parool.

Lees ook:“AFC laat kansen liggen” tegen Ajax
Lees ook:Volkskrantgebouw Wibautstraat wordt hotel
Lees ook:Feestelijke opening van chaos naast De Hallen
Lees ook:Het is pas vreemd dat zo’n fietsenchip er niet al lang is
Lees ook:Kunst in de Apollolaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>