IJtunnel en metro maandag weer open

Onze ondergrondse metro en onze directe verbinding van binnenstad naar stadsdeel Noord werden deze zomer weer goed geheim gehouden voor toeristen. Nu die grotendeels weg zijn, kunnen we vanaf maandag weer gewoon door de IJtunnel en met de metro.

Ik weet niet of het er iets mee te maken heeft, maar een chauffeur van één van de pendelbussen, die maandag niet meer nodig zijn, heeft zich op de valreep nog behoorlijk laten gaan tegen een mevrouw. Helaas voor hem heeft iemand het gefilmd en AT5 op de hoogte gesteld.

Lees ook:Maak ook gebruik van chauffeursdiensten!
Lees ook:Vakantie, dus IJtunnel overdag dicht en geen metro’s
Lees ook:TCA-chauffeur moet vriendelijker zegt nieuwe directeur
Lees ook:Titelracegrootmeester Frank de Boer houdt zijn plannen goed geheim
Lees ook:Nieuwe Noord-Zuidlijn metro draagt zeer herkenbare make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>