Artis is een Blafhert rijker

Net geboren hertjes zijn per definitie schattig, de nieuwste aanwinst in Artis is dat dus ook. De naam van de betreffende hertensoort heeft echter een minder hoge aaibaarheidsfactor: Blafhert. Het schijnt te maken te hebben met een geluid dat ze kunnen produceren. Ik sla deze kraamvisite maar over.

Lees ook:Swimming Simba komt ter wereld
Lees ook:Amsterdam is zo’n beetje de beste stad op aarde
Lees ook:Hennepplantage in West ontdekt
Lees ook:Gemeente propt forenzen vol vette troep
Lees ook:Gelukkig is de nieuwe iPhone hier zo laat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>