Spannende dag voor Noord-Zuidlijn, ‘gaap’

Wat gelaten verneem ik het nieuws dat er vandaag een tunnelelement onder het CS wordt afgezonken en ingevaren. Er kan natuurlijk vanalles misgaan, maar ik ben simpelweg Noord-Zuidlijnmoe.

Natuurlijk heb ik makkelijk praten. Ik woon niet aan de Vijzelgracht, of aan de Ferdinand Bolstraat en ik hoef vandaag niet met de pont naar Noord. De Noord-Zuidlijn is voor mij niet meer dan een lichte irritatie in het achterhoofd tot en met 2017 (lees: 2020). Verder geloof ik het wel.
Er komt een tijd dat we deze ellende achter ons kunnen laten. Ik hoop dat ik dan vaak de behoefte heb om van Noord naar Zuid  te reizen. Dat is nu namelijk nooit het geval.

Lees ook:Noord-Zuidlijn: live begin van het einde volgen
Lees ook:Metrostations Noord/Zuidlijn hebben vanaf vandaag een officiële naam
Lees ook:Dat koninklijke Concertgebouw bracht me dichtbij Amsterdam
Lees ook:Noord/Zuidlijn: nog duurder en nog meer vertraging
Lees ook:Ook nu weer de belofte van verbeterd openbaar vervoer in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>