Girafje in Artis

Het nieuws van het geboren girafje ontvang ik met gemengde gevoelens, zoals elk kraamnieuws uit Artis. Natuurlijk smelt ik als ik de eerste foto’s zie. Kom op, ik ben ook maar een mens. Toch vind ik stadsdierentuinen wat ouderwets. De enkele keer dat ik in Artis ben, schrik ik altijd weer van de beperkte ruimte. Vorig jaar zag ik in Arnhem dat het ook anders kan. De dieren in Burgers’ Zoo moeten het toch een stuk fijner hebben met al die ruimte.

Lees ook:Is Artis niet veel te oud?
Lees ook:Recordjaar Artis belooft niet veel goeds
Lees ook:Massale orgie in Artis
Lees ook:Rihanna zet het schimmige Amsterdam weer op de kaart, dat verdient een wederdienst
Lees ook:Artis-marketing gaat haast vanzelf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>