Ik heb een gek te temmen in Het Parool

Gister stond ik met mijn kop in de krant. Parooljournalist Jop van Kempen heeft een serie artikelen geschreven over de psychiatrische crisisdienst in Amsterdam. Prachtig journalistiek werk waardoor de verwarde man iets minder een typetje van Van Kooten en De Bie wordt, hopelijk.

Hij had mij geïnterviewd voor een stuk met de kop ‘Ik vond mezelf steeds genialer’. Over die ene keer dat ik via een manie in een psychose en zelfs in een isoleercel belandde.

Hier het Paroolinterview:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over deze episode heb ik dus een boek geschreven, Ik heb een gek te temmen. Gister verscheen deze recensie hierover.

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Ik heb een gek te temmen
Lees ook:Media-aandacht voor de psycholance
Lees ook:Hirsi Ali: Cohen is een held
Lees ook:Robbie Williams in Paradiso, hopelijk om over zijn depressies te praten
Lees ook:Geen Eels in Paradiso voor mij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>