Thierry Baudet heeft uiteraard ook een mening over dat enorme hotel

Het enorme hotel van Koolhaas, dat bij de RAI gaat verrijzen, is interessant. Mooi? Lelijk? Dat weet ik ik nog niet. Indrukwekkend. Verder ga ik nog niet. Mijn mening moet zich nog vormen. Het ziet er best tof uit. Pas als het er staat vel ik een oordeel. Ik ben Thierry Baudet niet.

Op Radio1 hoor ik de rechtse denker zijn misprijzen uiten. Hij blijkt het niet zo op modernistische architectuur te hebben. Hij steekt op zijn Baudets van leer.

Of het nu over migratie, Zwarte Piet of het uiterlijk van gebouwen gaat, journalistieke redacties weten deze kwibus altijd weer te vinden. Dat hij zo razendsnel een typetje van zichzelf is geworden, zal hem niet deren. Hij heeft zijn niche gevonden. Prima.

Het is vooral het gebrek aan inventiviteit bij diverse media dat me stoort.

Leuk dat Peter R. de Vries, Jort Kelder, Maarten van Rossum, Prem Radhakishun, Jan Mulder en nu dus Thierry Baudet zo’n uitgesproken mening hebben. Maar voegt een veelvoud aan dit soort types inhoudelijk veel toe? En waarom worden ze steeds vaker buiten hun eigen vakgebied ook uit het hok gelaten?

Zeg nou eerlijk, zou Baudet in dit fragment bij Radio1 echt voor de inhoud zijn uitgenodigd?

Lees ook:Mijn kerstgevoel valt tijdens de Canal Parade een beetje in het water
Lees ook:“Je kunt toch wel stellen dat in Amsterdam de grootste hufters van het land wonen”
Lees ook:Oudste Amsterdammer overleden
Lees ook:Om het beleid rond de afschaffing van de wietpas te begrijpen moet je behoorlijk stoned zijn
Lees ook:Johan Cruijff-schaal niet meer dan een generale repetitie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>