Kamp Seedorf in Schuttersgallerij betekent einde puberteit

Laatst vertelde een vriend met een grote glimlach dat zijn puberzoon zomaar Public Enemy opzette in de auto. Arme jongen. Zijn vader vond deze daad leuk. Sterker nog, het maakte hem trots. Waar moet het naartoe met deze wereld?

Voorgaande was min of meer het onderwerp van enkele discussies in het Amsterdam Museum, afgelopen zaterdag. Oké, het ging over streetart, maar bij elk rondje speelde rebellie en grenzen verkennen een grote rol.
Tussen een lokale politicus en een galleriehouder. Tussen een wethouder en een graffitischrijver en vooral in de verhalen van ouders over hun straatkunstkinderen.

Een van de aanleidingen van de middag was een zeven meter hoge Kamp Seedorf, die sinds dit weekend in de Schuttersgallerij hangt. Supertof natuurlijk, maar voor het straatkunstenaarscollectief wel een behoorlijk teken dat de puberteit toch echt voorbij is. Ook vaders vinden het veel te geweldig.

Lees ook:Oog in oog met een kakelverse Kamp Seedorf
Lees ook:Aanval op straattuig met beveiligers
Lees ook:Demonstratie in de stad tegen detentie 8 jarige Hui
Lees ook:Muziekgebouw misschien te koop
Lees ook:Ouders Troelstraschool naar rechter over UMTS-mast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>