En nu gaat het Van Gogh Museum ook verbouwen

Het Van Gogh Museum gaat vanaf oktober 2012 zes maanden dicht voor een verbouwing. Ik kijk niet eens meer echt op van dit nieuws. Dat er een periode aankomt waarin de drie grootste en belangrijkste musea van onze culturele hoofdstad zo goed als dicht zijn, vind ik inmiddels vrij logisch. Die voorspelde zes maanden, die het zou gaan moeten duren, lijkt me echter wat uit de lucht gegrepen. Directeur Rüger wil dat het museum in 2013 weer wordt geopend vanwege het veertig jarig bestaan van het museum. Ik wil niet al te cynisch klinken, maar ik zou hier maar geen weddenschappen op afsluiten.

Lees ook:Museumnacht
Lees ook:Hoera, het onzinnige gesteggel over de fietstunnel onder het Rijks zet door
Lees ook:AT5 kan aan de toekomst gaan denken
Lees ook:Strenge maatregelen voor schone lucht
Lees ook:“Een situatie uit 1885 handhaven is in het algemeen niet zo verstandig” Ofwel: de fietstunnelsoap

1 Reacties // Reageer

One thought on “En nu gaat het Van Gogh Museum ook verbouwen

  1. Frank Bikker

    Handig, nu we inkomsten uit alle sectoren zo hard nodig hebben. Hoeveel toeristen zou Amsterdam door dit geintje mis lopen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>