Bos en Lommer moddert verder

Terwijl Fortis Vastgoed meldt dat het plein toch best wel veilig is, heeft aannemer Hillen & Roosen de ontheemde bewoners aangeboden de huizen terug te kopen. Tegelijkertijd besluiten zowel de gemeente als het stadsdeel nog een onderzoek te doen. Communicatie? ’tis da?
Ondertussen is de markt verplaatst naar de Bos en Lommerweg en zijn de lokale winkeliers vrijgesteld van huur. Alleen de ambtenaren zijn nog dakloos. Dinsdag werden ze hun kantoor uitgehaald en nu werken ze op locaties verspreid door de stad. Een aantal zit werkloos thuis, maar met dit weer zullen ze niet klagen.

Uit paniek om de onbekende situatie proberen alle instanties hals over kop iets te doen zodat ze in ieder geval geen slechte reputatie krijgen. Nu komen er dus twee nieuwe onderzoeken naar de garage, die van dinsdag is niet goed genoeg. Over efficiëntie gesproken. Ik zeg: giet die hele garage gewoon vol beton en ga lekker terug naar huis/werk.

Lees ook:Op je tenen over de markt
Lees ook:Koffiepauze van Ajax
Lees ook:Miljonairs hebben tegenvallertje met Amsterdam-Peking
Lees ook:‘Bos en Lommerplein best wel veilig’
Lees ook:Verkoop vuurwerk in Amsterdam vanaf vandaag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>