‘Bos en Lommerplein best wel veilig’

Net nu dat alle geëvacueerde bewoners van het Bos en Lommerplein onderdak hebben gekregen, rijst de vraag of alle paniek van dinsdag wel nodig was. De omwonenden moesten hun huis verlaten alsof het gebouw ieder moment door de aarde kon worden verzwolgen. Maar nu zegt de eigenaar van het wooncomplex dat het allemaal zo’n haast niet had.
Uit rapport dat dinsdag openbaar werd gemaakt bleek dat er veel meer zwakke plekken op het plein waren dan men eerder aannam. Experts vertelden de gemeente dat het Bos en Lommerplein direct moest worden ontruimd.

Maar volgens Fortis Vastgoed, eigenaar van het geheel, is het plein nog best wel veilig, ondanks de vele constructiefouten. Aan de andere kant: Fortis heeft er natuurlijk baat bij om te beweren dat hun werk zo slecht nog niet is. En nu dat het plein leeg is, is het erg makkelijk praten.

Lees ook:Bos en Lommerplein weer onverwacht hermetisch dicht
Lees ook:Bos en Lommer moddert verder
Lees ook:Bewoners Bos en Lommerplein weer thuis
Lees ook:Bos en Lommerplein met kerst weer bewoonbaar
Lees ook:Op je tenen over de markt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>