Damrak is aan de beurt

Alsof alleen het Rokin een paar jaar overhoop gooien niet genoeg is. Vanaf 8 mei worden ook het Damrak en de Dam vijf weken opgebroken. De tramlijnen moeten worden vervangen.
Auto’s kunnen er sowieso niet meer langs, fietsers kunnen nog wel langs hotel Krasnapolsky naar de Warmoestraat. Misschien kunnen ze de kans meteen aangrijpen om ook die ‘kunstzinnige’ paaltjes op de stoep te vervangen door authentieke Amsterdammertjes.

Nu is zoiets als rails vervangen op z’n tijd natuurlijk nodig. Maar kunnen we niet een keer een referendum hebben of zo over al die verbouwingen in de stad? Kunnen we niet, gewoon voor de gein, voor de verandering, een keer doen dat de stad helemaal heel is. Dat iedereen overal langs kan zonder dat je jezelf tussen allerlei bouwputten moet doorwringen?

Foto: channel.nl

Lees ook:Cohen, hypocriet of niet?
Lees ook:Daklozen krijgen huisbezoek
Lees ook:De Arena is het Ajaxstadion geworden
Lees ook:PSV’ers hebben geen coma nodig
Lees ook:Nieuwe Valerius heeft enkele oude separeertrekjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>