Op je tenen over de markt

Terwijl de herstelwerkzaamheden nog bezig zijn, mag er dinsdag 21 maart weer markt gehouden worden op het Bos en Lommerplein. Door een constructiefout in de parkeergarage eronder, verzakte het plein begin februari plotseling een paar centimeter.
Door tijdelijke maatregelen is verdere verzakking uitgesloten, zo wordt gerust gesteld. Maar het lijkt ons toch niet lekker rondstruinen met het idee dat je misschien plotseling in de garage staat. Het definitieve herstel laat nog een paar maanden op zich wachten.

Lees ook:Donker na steekvlam uit stoep
Lees ook:Supersnel internet wordt halt toe geroepen
Lees ook:Bos en Lommer moddert verder
Lees ook:Bussen GVB blijken levensgevaarlijk
Lees ook:Geheim rapport Schipholbrand foetsie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>