Niet werken maar wonen


Leegstaande kantoren moeten worden omgebouwd tot woningen en ateliers. Dat staat in een notie van de Dienst Ruimtelijke Ordening. Blijkbaar staat bijna een op de vijf kantoren in Amsterdam leeg en dat is zonde van de ruimte.


Als er inderdaad verbouwd gaat worden, dan gaat dat veel geld kosten. En het plan staat ook nog eens haaks op het beleid van de gemeente. Die wil wonen, werken en recreatie juist mengen. Of het doorgaat is dus nog maar de vraag. Maar als de kantoorpanden langs het IJ worden verbouwd, willen wij best voor bewoning zorgen.

Lees ook:Niet werken maar wonen
Lees ook:Studiefinanciering voor minima in Amsterdam
Lees ook:Meer investeerders Zuidas
Lees ook:Tarieven stadsdelen voor service verschillen veel
Lees ook:Cohen wil vriendjes worden met China

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>