Tence, hét inzetbureau in de uitzendbranche

Amsterdam

Bij Tence vinden ze het belangrijk dat iemand plezier heeft in zijn of haar werk. Werkzoekenden zien ze dan ook als collega’s. Niet erg gebruikelijk bij een uitzendbureau. Vandaar dat ze zichzelf liever een inzetbureau noemen. Werkzoekenden heten dan uiteraard geen uitzendkrachten. Bij Tence spreken ze van flexcollega’s.  Ze zetten ze in, daar waar ze passen. Tijdelijk of vast. Omdat het inzetbureau ook nauw contact heeft met de klanten is een goede match zo gemaakt.

Werken voor Tence

Tence is er voor werkzoekenden die zoeken naar een baan in productie, transport, logistiek of in de facilitaire dienstverlening. Omdat ze vijfendertig vestigingen hebben, verspreid over heel Nederland, zijn ze ook in jouw regio van alle vacatures in deze branches op de hoogte. Kijk voor de mogelijkheden op Tence.nl.

Werken met Tence
  • Voor werkgevers heeft het inzetten van Tence om een flexwerker te vinden vele voordelen. Zo:
  • Vinden ze snel een geschikte medewerker
  • Zijn er geen wervingskosten en geen administratiekosten. De urenregistratie en de betaling lopen namelijk via Tence.
  • Is er geen risico bij ziekte.
  • Werken ze volgens het no cure no pay principe.

Ook zijn er regelmatig interne vacatures bij Tence. Door de vele vestigingen zijn ze regelmatig op zoek naar directe collega’s.
Het is een informele organisatie waar het onder meer door het regionale karakter prettig werken is. Je bent voortdurend op de hoogte van de verschillende vacatures in Amsterdam. Ook is het door de kleinschaligheid van elke vesting makkelijk om iedereen snel te leren kennen. De lijnen zijn er lekker kort.

Dus of je nou een flexcollega wil zijn, zoekt of wil helpen. Je moet hoe dan ook bij Tence zijn. Er is zeker een vestiging bij jou in de buurt. Kijk voor meer informatie op Tence.nl.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>