Monster in het IJ

Nog even en het Monster van Loch Ness steekt zijn koppie boven de waterspiegel van het IJ uit. Er gaan geruchten dat er een snoek achter het Centraal rondzwemt van 1 meter 60. Bewijzen zijn er echter niet, zoals bij elke Urban Legend.


De lengte van de vis zou een record zijn, want de langste snoek ooit gevangen in Nederland was zo’n 30 centimeter korter. Het IJmonster werd volgens de geruchten nog niet zo lang geleden opgevist. Omdat snoeken beschermd zijn, is hij weer teruggegooid en foto’s zijn er natuurlijk niet gemaakt… Het verhaal klinkt verdacht veel als zeemanspraat. Of in dit geval visserspraat.

Lees ook:Nieuwe snoekfontein op ‘t Leidseplein
Lees ook:Nieuwe Snoekfontein op het Leidseplein is af
Lees ook:Centraal zakt weg
Lees ook:Forse straf Ajax-hooligans voor bestormden ADO-honk
Lees ook:Amsterdamse taxi’s scoren slecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>