Massale orgie in Artis

Als je al een tijdje niet meer in Artis bent geweest en je kleine neefje is toch al de hele dag strontvervelend, dan is dit het goede moment om 16 euro neer te leggen voor een paar tamme wilde beesten. De heren hebben vorig jaar namelijk goed hun best gedaan, want om de haverklap komen er babybeestjes ter wereld in de dierentuin.
Gisteren ter wereld gekomen is Jua de zeldzame zebra. Maar naast haar zijn er nog veel meer jonkies te bekijken: twee kleine zeeleeuwtjes, een girafje, een olifantje, neusbeertjes, uilskuikentjes, een woestijnantilope, jonge ooievaartjes, kleine lepelaars, algazellen, beverratjes, dwergottertjes, goudhazen, kantjils, baby-kuifaapjes, leeuwenwelpjes, manenwolven, mara’s, margay’s, Nubische geitjes, roodbuiktamarins, servals, wisenten en witgezichtsaki’s.

En er volgen nog meer geboortes, want er lopen ook nog een aantal zwangere beesten rond. Van de helft van de bovenstaande dieren heb ik in ieder geval nog nooit gehoord, maar een ding staat vast: de inwoners van Artis hebben het erg gezellig gehad afgelopen jaar. Zouden de verzorgers misschien stiekem viagrapillen in het voer stoppen?

Lees ook:Is Artis niet veel te oud?
Lees ook:Veel namen babyaap Artis
Lees ook:Artis-dieren minder bang voor vuurwerk dan mijn kat
Lees ook:Girafje in Artis
Lees ook:Zonsverduistering in Artis

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Massale orgie in Artis

 1. Rudolf het Grachtengordeldier

  De hier afgebeelde babydieren, juwelen van natuurschoonheid, bevinden zich wel binnen de Singelgracht maar niet in de eigenlijke grachtengordel. Het zijn dus geen grachtengordeldieren.

  MSN-Search verwijst bij de zoekterm ‘Rudolf het Grachtengordeldier’naar deze pagina. Een foto van Rudolf staat echter niet hier, maar wel bij de kandidatenlijst van Amsterdam Transparant voor de laatste gemeenteraadsverkiezingen.

  Rudolf het Grachtengordeldier

    /   Reply  / 
 2. Bart

  het fokken met dierentuindieren is een heel seriueze en zwware en vooral erg ingewikkelde onderneming, om het op deze manier af te schilderen als iets dat maar een toevallige bijkomstigheid , is bnaar mijn mening stijlloos. bedenk even waarover je schrijft en verdiep je in je onderwerp voordat je een artikel als dit publiceert, amateuristisch, op zn zachtst gezegd om een dier zwanger te noemen ipv drachtig. belachelijk gewoon!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>