Ajax bewijst tegen AZ over het juiste materiaal te beschikken

Stoeltje 63: Wauw
(Mijn blog voor Ajax Life)

Voor de wedstrijd had ik een verjaardag, wat een andere fietsroute naar de Arena betekende. Ik dacht, aangemoedigd door het zonnetje, een stukje af te kunnen snijden, op een steil olifantenpaadje. Overmoed, je kent het wel.

Mijn stadsfiets voelde plots als een mountainbike. Persoonlijk kon ik het hellinkje goed hebben, het materiaal – mijn fietspedaal – alleen niet. Krak. Gelukkig was het niet ver van een metrohalte en ik haalde het potje op tijd.

Ajax leek dezelfde instelling te hebben als ik op de fiets. Wat een potje. Wauw! Het grote verschil … lees verder bij Ajax Life

Lees ook:Hoeveel zaaddodend voetbal van Ajax kan een mens aan?
Lees ook:Van der Sar in Vak410 doet me aan Wibi Soerjadi denken
Lees ook:Stoeltje 63: 32
Lees ook:Ajax – FC Groningen was echt weer zo’n heerlijk potje dat ik morgen weer vergeten ben
Lees ook:Ajax verliest, gelukkig is het maar van PSV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>