Wie Kenneth Vermeer bedreigt snapt niets van rivaliteit

Als je een goede baan bij Apple hebt en plots – op één of andere manier – weg moet, dan ga je niet opeens bij de Mediamarkt werken. Dan probeer je het natuurlijk eerst bij Microsoft.

Mogelijk is er wat weerstand, niet in de laatste plaats in jezelf. Je wil echter je talenten op het hoogste niveau blijven benutten. Iedereen begrijpt dat. Dan kun je ambities hebben voor het hoofdkantoor in Amerika, maar dat is maar weinigen gegeven. Zeker een keeper, euh…, iemand die wegrotte bij Apple.

Apple – Microsoft, de klassieker onder ict-nerds. Al is de strijd na de lancering van Windows 10 eigenlijk al lang beslist. Je blijft altijd trouwe aanhangers houden. Zoiets zit diep.

Sneu
Er zullen dan lui zijn die zo’n transfer compleet misplaatst interpreteren. Die gaan denken dat software alles is. Dan kan het zijn dat er malloten dreigtweets gaan sturen. Gekken zijn er altijd. Sneu.

Als dat heel erg uit de hand loopt, moet justitie zich er maar mee bemoeien. Zeker bij doodsbedreigingen. Dat is een misdaad. Niemand die dat niet ziet. Daar zijn gelukkig hele duidelijke wetten voor. Zwaar straffen die daders, zodat de rest van de wereld weer van goede software kan genieten.

Stelletje randdebielen. Meer woorden zou je er niet aan moeten besteden. Computernieuws lees ik het liefst in het ict-katern, zeker als alles eindelijk weer eens een keertje normaal werkt.

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Er komt een Microsoft Brandstore, zou het vaste klanten boeien?
Lees ook:Apple Store Amsterdam opent op 3 maart
Lees ook:‘De verdediging van Robert M.’ moet interessant zijn
Lees ook:Hippe soortgenoten Mini en Amsterdam vinden elkaar op het Leidseplein
Lees ook:Troosteloze Roda – Ajax levert wel een overwinnaar op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>