Hoeveel zaaddodend voetbal van Ajax kan een mens aan?

Stoeltje 63: Verzadigd
Mijn Ajax Life-blog

Hoeveel tenenkrommend voetbal moet je zien, voordat je het niet meer aankan? Dat je net als die enorme vent in die Monty Python-sketch ontploft. Hij kan niet meer eten, maar de ober dringt aan. Geeft nog een peperpuntje. Vervolgens barst hij niet alleen uit zijn jasje, maar ook uit zijn overhemd en tenslotte uit zijn ribben.

Na Ajax – Heracles Almelo is het wel duidelijk dat zoiets met voetbalpotjes bij mij niet bestaat. Ik bleef goed ademen en wist veilig thuis te komen. Ik ben waarschijnlijk immuun geworden. Net als… lees verder bij Ajax Life

Lees ook:Hoe laat is het eigenlijk bij Ajax
Lees ook:Slappe tekst uit SBS6-film doet me aan FC Barcelona – Ajax denken
Lees ook:Na Ajax – City weet ik het zeker: De Boer heeft meer controle dan we denken
Lees ook:Hoezo blijven Ajax en Arena zo tegen kunstgras?
Lees ook:Als Ajax tegen FC Barcelona speelt, wil hij opeens een keer mee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>