Ajax is ook in niemandsland best te volgen

Talent

Dansen op Utrecht CS

Terug op Schiphol werd ik vorige week overvallen door een vreemde tik van mijn vriendin, ze wilde er nog even blijven hangen voor een kopje koffie. Alsof ik bij het openen van de voordeur word verzocht nog een kwartiertje zo te blijven staan. Tijdens Heracles – Ajax, afgelopen zaterdag, begon ik echter begrip te krijgen voor deze afwijking.

Ik heb de wedstrijd helemaal niet kunnen zien. Ik was onderweg en heb enkel het idee van het potje via twitter en whatsapp meegekregen. Hoewel het dus snel duidelijk was dat ik niks miste, was dat tegelijkertijd helemaal niet waar. Als dit seizoen een ding heeft gebracht, is het wel het idee dat in lamlendigheid ook veel verhalen zitten. Misschien zelfs wel meer dan in successen.

Piano
Ik moest overstappen op Utrecht CS en daar stond net als op Schiphol en Amsterdam Centraal zo’n piano met een blauw doek. ‘Deel je talent’ staat erop. Er werd goed gebruik van gemaakt. Twee mensen stonden er zeer koddig bij te ballroomdansen. De uitloper van Hoog Catherijne fleurde zowaar wat op.

Via m’n telefoon begreep ik dat in Almelo een stuk minder gretig talent werd gedeeld. Ajax is natuurlijk in het hoofd ook al lang thuis, zelfs volop bezig met  de volgende reis. Het staartje van dit seizoen is als blijven hangen op Schiphol, maar dan zonder piano.

Toch werd er twee keer gescoord. Door Sigi en Andersen nog wel. Ik begrijp mijn vriendin eigenlijk wel. Woensdagochtend toch kijken of ik een kaartje voor PEC-uit kan scoren.

Lees ook:Ajax scoort vier keer, maar verliest van het zes keer scorende Utrecht
Lees ook:Authentiek uitgescholden door FC Utrechtalliantie in de Domstad
Lees ook:Via Schiphol naar een andere planeet
Lees ook:Ongeregeldheden rond FC Utrecht – Ajax leveren inspirerend materiaal
Lees ook:Stoeltje 63: 32

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>