Seizoenkaarten op slechtzichtplekken zouden juist meer op kunnen leveren

20140824_170539 (640x360)Als Ajaxseizoenkaarthouder ben ik wel eens verhuisd naar een plek op de tribune met iets beter zicht. Inmiddels sta ik op een wachtlijst voor een goedkopere plek, achter het doel, want wat maakt het allemaal ook uit? Slechte plekken bestaan niet echt in de Arena. Haast jammer de laatste tijd.

Gelukkig verandert er voor ruim driekwart van de seizoenkaarthouders niets aan de prijs, volgend seizoen. Wat prijskaartjes betreft is Ajax best goed bezig. Ook bij Europese- en bekerwedstrijden hoor je mij tegenwoordig niet klagen.

Voor een klein kwart van de seizoenkaarthouders – toch nog altijd meer dan 8000 mensen – gaat het echter wel een stuk duurder worden volgend jaar. Soms tot 50 procent zelfs. Hoezo? Dit valt compleet buiten de zo prettige huidige koers.

Verkoop juist seizoenkaarten op de slechtzichtplekken zou ik zeggen. Na dit seizoen kun je natuurlijk vooral geen cent meer vragen voor de plaatsen waar je het allemaal het zichtbaarst heb moeten aanzien.

Lees ook:Heerenveen uitshirt is te mooi
Lees ook:80% uitkeringen Amsterdamse daklozen niet geheel rechtmatig
Lees ook:Steeds minder ‘echte’ Amsterdammers in de stad
Lees ook:“A’dammers, geef 1 procent inkomen uit aan cultuur”
Lees ook:Meer vervoer Schiphol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>