Uitvak bij Ajax – Apoel wint de Champions League-poule

20141210_204146Stoeltje 63: Muts
(mijn blog bij Ajaxlife.nl)

De bijzonder leuke avond begon al op de Nieuwmarkt. Niet ver van het enorme cocaïne/heroïne-matrixbord van de politie om toeristen te informeren over onze straatgebruiken, zag ik opvallend veel blauw-gele Amsterdam-souvenirmutsen. Van die knusse wollen gevallen met oorflappen en touwtjes. Op die borden had beter gewaarschuwd kunnen worden voor lokale hoofddeksels die als Apoel-attributen werden verkocht.

Bij de goal van Klaassen werd het effect van deze schimmige straathandel ook in het stadion heel zichtbaar. Een aanzienlijk deel van het uitvak stond te hossen of het hun goal was. Amsterdam was ook ín de geel-blauwe hoofden een steeds grotere rol gaan spelen. Wat een toffe lui zaten daar toch deze avond. Harde scorebordfeiten hadden daar weinig tegen in te brengen.

Het is natuurlijk een oneerlijke competitie, maar…lees verder bij Ajaxlife

Lees ook:De Dortmund-supporters staan ook bovenaan merkte ik in de Arena
Lees ook:Amsterdam wordt weer massaal vrolijk van Ajax
Lees ook:Na Ajax – City weet ik het zeker: De Boer heeft meer controle dan we denken
Lees ook:Had niemand die Mick Harren voor Ajax – Heerenveen even kunnen waarschuwen?
Lees ook:Hoe laat is het eigenlijk bij Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>