Koffiepauze van Ajax

Blind weg, verliezen van Groningen, Vermeer naar 010. Waarschijnlijk is de enige koffie-automaat zonder Ajax als hoofdonderwerp vanochtend te vinden op De Toekomst. Althans, dat hoop ik. Want wie heeft het tijdens de koffie nou over zijn werk? Je zou het ding net zo goed weg kunnen doen.

Wie weet heeft Hennie Spijkerman terug uit het noorden naar de musical sing along op de Uitmarkt gekeken. Heeft hij zijn hooofd even gelucht door hard mee te blèren en vertelt hij Dennis Bergkamp hierover. Die hier natuurlijk niet op zit te wachten en lekker in een Sudoko duikt.

Het is vooral te hopen dat Overmars en De Boer rond de koffie niet met werk bezig zijn. Genoeg afleiding dezer dagen. Oekraïne, IS(IS), Israël. Misschien zijn ze Syrië zelfs nog niet vergeten. Alles beter dan de ellende bij Ajax, lijkt me. Je moet het toch even loslaten.

Even afstand nemen van je werk, daar zijn pauzes voor. Zodat je daarna fris weer wat problemen kunt tackelen. Zodat de rest van ons het volgende week iets minder over Ajax hoeft te hebben.

 

Lees ook:Nu ook dakloze koffie in de metro
Lees ook:Mitchell Dijks maakt dit Ajax
Lees ook:Ajax kan na de 3-0 nederlaag in het Bernabéu met opgeheven hoofd terug naar Amsterdam
Lees ook:Ajax-AZ een positieve draai geven, het kan
Lees ook:Ajax – FC Barcelona op De Toekomst is veelbelovend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>