Ajax – FC Groningen is gelukkig geen potje tennis

Stoeltje 63: Hout
(mijn wedstrijdblog voor Ajaxlife.nl)

In zekere zin is zo’n thuiswedstrijd tegen FC Groningen geen hol aan. Het totoformulier biedt geen enkele uitdaging. De uitkomst staat vast. Het is maar goed dat topsporters niet uit mijn soort hout zijn gesneden. Met mijn mentaliteit is zo’n zekerheidje funest. Ik heb bijvoorbeeld met tennis nog nooit een tiebreak weten te winnen.

Toch leken een aantal Ajacieden schrikbarend veel op houtsoortgenoten van me. Had iemand – zeg een Chileen – die verder nooit van Nederlands voetbal had gehoord in het stadion gedropt en hem gevraagd wie er beter waren, dan had hij never nooit niet die groenen aangewezen. Op alle fronten was wit-rood-wit beter. Duidelijk. Tenminste, wat talent en balbehandeling betreft. Qua mentaliteit had Groningen echter met 6-7, 6-7, 6-7 gewonnen. Gelukkig…lees verder bij Ajaxlife.nl

Lees ook:Ajax speelt slecht tegen AZ. Who cares? We zijn weer begonnen!
Lees ook:Ajax mag tegen Groningen best slaapverwekkend spelen, ‘we’ worden namelijk kampioen
Lees ook:Ajax-AZ een positieve draai geven, het kan
Lees ook:Uitvak bij Ajax – Apoel wint de Champions League-poule
Lees ook:Ajax – Steaua maakt zich waar als prachtig affiche

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>