Mijn mond wil niet meer sluiten na Ajax – FC Barcelona

Stoeltje 63: Open mond
(mijn wedstrijdcolumn bij ajaxlife.nl)

Ik snap er helemaal geen zak meer van. De laatste weken heb ik regelmatig flashbacks over Ajax – RKC, van nog maar een paar weken terug. Vreselijk.

Elf mannen die in dezelfde tenues spelen als die gasten tegen FC Barcelona gisteravond, maar dan zijn ze niet vooruit te branden. Het is jammer dat ik toen te laat was om de mascotte te zien hooghouden, dan had ik tenminste nog iemand in de clubkleuren wat behoorlijks zien doen.

En dan nu dus gewoon doodleuk winnen van Barcelona. Met gedrevenheid, passie, concentratie en een ontzettend goed besef van het te volgen strijdplan. Alsof ze een andere sport beoefenden, in een ander tijdsgewricht. Dit stukje tik ik dan ook met een mond die niet meer weer wil sluiten en armen bedekt met kippenvel. Ik twijfel nog lichtjes of ik het allemaal wel goed heb gezien.

Dat doelpunt van…lees verder bij ajaxlife.nl

Lees ook:Onana per direct over van FC Barcelona naar Ajax
Lees ook:Ajax – FC Twente probeerde ik door een Utrechtse bril te zien
Lees ook:Ajax – Celtic, een belangrijke wedstrijd om niets
Lees ook:Ajax is de beste van Europa
Lees ook:Als Ajax tegen FC Barcelona speelt, wil hij opeens een keer mee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>