Van der Laan is oké olé olé

Eberhard van der Laan is net als ik boos op de onzinnige situatie die is ontstaan rond PSV – Ajax. Dat vind ik erg hoopvol. Bij Parool.nl lees ik onder andere zijn woorden ‘Kennelijk is de hindermacht in Nederland te goed georganiseerd’.

Dat is mooi gezegd. En omdat hij niet zomaar een supporter is die blogjes schrijft, maar de man die het voor het zeggen heeft in de hoofdstad, zie ik direct een klein lichtpuntje in de duisternis. Het zou mooi zijn als hij deze overgeorganiseerde hindermacht eens goed bij de lurven pakt en de toekomst voor supporters rooskleuriger maakt.

Misschien kan hij eens met minister Opstelten een bakkie gaan doen over deze kwestie en dan laten ze Van Gijzel direct aanschuiven.

Er dreigt wel een gevaar bij dit scenario. Als hij te succesvol is, kan het zijn dan we hem bij huldigingen niet meer uitfluiten. Dat zou het einde van een gekoesterde traditie zijn. Best jammer zijn. Maar dit risico nemen we dan maar op de koop toe. Hup Burgemeester.

Lees ook:Jong Ajax – Emmen en Manchester United – Chelsea is voor Fox een pot nat
Lees ook:Moet De Toekomst niet Stadion Voorheen De Toekomst gaan heten?
Lees ook:Die klote fouten moeten gewoon in dat klote lied blijven
Lees ook:Twee Turkse meisjes worden uitgezet
Lees ook:Ajax speelt vanavond in Bernabéu volgens eigen filosofie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>