Luis Suarez is wereldkampioen aaibaar valsspelen

Waarom zou een spotje waarin Erik Pieters als kantoorklerk zijn vuist door een glazen wand slaat, of waar Lance Armstrong in een goedesmorgens-setting doping gebruikt, verre van grappig zijn? En is een spotje met Luis Suarez met zijn valsspeelmethoden vertaald naar een negen-tot-vijf-baan dat wel?
Ik denk dat het antwoord het hoge Pietje Belgehalte van Suarez is. Hoewel hij mensen bijt, schwalbes maakt waar Stevie Wonder niet in zou trappen, van racisme wordt beticht en hier ook allemaal behoorlijk voor wordt gestraft, komt het op het grote publiek over of hij enkel wat pionnetjes verwisselt bij een potje Mens erger je niet.    
Ik denk dan ook dat de commercial vooral goed studiemateriaal is voor de Pietersen en Armstrongs van deze wereld. Aaibaar bedriegen les 1:

 

Lees ook:Ajacieden in halve finale Copa America
Lees ook:TEDx-praatje dat ons langs Zwarte Piet kan helpen, aankomende Sinterklaasperiode
Lees ook:Hopelijk weet Edgar Davids het onderwerp racisme in Nederland onder het tapijt vandaan te krijgen
Lees ook:Lieverdje maakt op Spui plaats voor Zwarte Piet-protest
Lees ook:Vondelpark grote ster in nieuw spotje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>