Moet De Toekomst niet Stadion Voorheen De Toekomst gaan heten?

Jong Ajax gaat dus in de Jupiler League spelen, ik heb mijn ongenoegen daar al over geuit, maar er is blijkbaar niks meer tegen te doen.

Nu lees ik via AT5.nl dat De Toekomst wordt aangepast. Op het hoofdveld komen tegenover de Bobby Haarmstribune ook zitplaatsen en er komt een uitvak met luchtbrug, voor aanvoer van bijbehorende supporters. Het ongedwongen binnenlopen lijkt hiermee voorbij.

Die naam De Toekomst kan nu in de Jupiler League trouwens ook niet meer natuurlijk. Er zo bot voor uitkomen dat de Eerste divisie door KNVB en Fox als niet meer dan een opleidingsinstituut gezien wordt, gaat ver. Ik stel dan ook een nieuwe naam voor: Stadion Voorheen De Toekomst, met als vaste bespeler: Voorheen Jong Ajax.   

Lees ook:Jupiler League is prima voor Jong Ajax, maar Ajax is doodsteek voor Jupiler league
Lees ook:Eyong Enoh gaat gelukkig weg, maar ik zal hem missen
Lees ook:Ajax stopt met Ajax America
Lees ook:Jong Ajax – Emmen en Manchester United – Chelsea is voor Fox een pot nat
Lees ook:Beloftenteams in de Jupiler League toelaten is een belediging voor het voetbal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>