Had niemand die Mick Harren voor Ajax – Heerenveen even kunnen waarschuwen?

Stoeltje 63: Hoekje(mijn wedstrijdcolumn voor Ajaxlife.nl)

Best wel lekker voor een keertje zo op de vrijdagavond. Zeker als trotse koploper. De sfeer zat er meteen al goed in, daar hebben we Danny de Munk niet per se voor nodig. Leuk dat hij er was, hoor. Herinneringen aan de ‘Poep op de stoep’-revival in het uitvak in Alkmaar daar krijgen we natuurlijk geen genoeg van.

Maar de vele doeken in de sfeervakken maakten al veel meer indruk. Vooral dat enorme doek op Noord met het hele technisch hart was indrukwekkend. Het was duidelijk dat ook de rest van het stadion stond te popelen om al een voorschot op de titel te nemen. De eerste helft zag er ook veelbelovend uit.

Niet fantastisch, Heerenveen speelde ook aardig, maar …lees verder bij Ajaxlife.nl

Lees ook:Van der Sar in Vak410 doet me aan Wibi Soerjadi denken
Lees ook:Uitvak bij Ajax – Apoel wint de Champions League-poule
Lees ook:De Dortmund-supporters staan ook bovenaan merkte ik in de Arena
Lees ook:Groningen mag niet, wij lekker wel van oma Neelie
Lees ook:Hans en Trudy drukken hun stempel niet op Ajax – Real Madrid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>