Uitsupporters in de Kuip zijn voor de thuisclub

Tijdens Feyenoord – FC Utrecht hing er een spandoek in het uitvak waaruit bleek dat de uitsupporters voor de thuisclub waren. Het kan niet anders dan dat dit een initiatief van de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb was. Anders kan ik het niet verklaren. Deze week liet hij weten tijdens de Klassieker nog geen Ajaxsupporters toe te willen laten. Nu is duidelijk waarom. Je bent alleen nog welkom in de Kuip als je voor de thuisclub bent. Of zouden deze FC Utrecht euh… ‘supporters’ echt zo weinig van hun club houden?

Lees ook:Ajax – Feyenoord kijken aan de Eindhovense Coolsingel
Lees ook:Brad Pitt gespot door Demy de Zeeuw in de PC Hooftstraat
Lees ook:Ajax verliest, gelukkig is het maar van PSV
Lees ook:Ajax scoort vier keer, maar verliest van het zes keer scorende Utrecht
Lees ook:Zlatan schenkt Ajaxsupporters een prachtige discussie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Uitsupporters in de Kuip zijn voor de thuisclub

  1. ikke

    losers

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>