Titelracegrootmeester Frank de Boer houdt zijn plannen goed geheim

Kun je je niet ergens abonneren op die snode plannen van Frank de Boer? Na de gemakkelijke 0-2 overwinning op FC Twente  van gisteren, is het nu duidelijk dat hij bewust de ballast van beker- en Europees voetbal heeft gedumpt. En ook die onnodige gelijke spelen tegen Roda en ADO waren dus juist weer wel nodig voor negen bloedstollende komende finales. Nu hebben we het eindelijk door. De titelracegrootmeester in actie. Mooi.

Maar Frank, niet iedereen is zo’n ziener als jij. Deel je ideeën met mensen die het willen weten. Stuur desnoods je masterplan naar onze huisartsen, zodat we in nood gekalmeerd kunnen worden. We hoeven bijvoorbeeld echt nog niet direct te weten waarom je jouw voorhoede niet laat scoren. Die suspense heeft wel wat. Maar er zijn momenten dat het een stuk gezonder zou zijn als ook wij wat meer op de hoogte waren. Dank.

Lees ook:Wim Kok opent Anne Frank tentoonstelling Berlijn
Lees ook:Niet ziek worden donderdag, huisartsen gaan protesteren
Lees ook:Forgive them father, for they know not what they do…
Lees ook:Frank de Boer is zo lekker Frank de Boer
Lees ook:Ajax-AZ een positieve draai geven, het kan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>