Recensie van het boek Stoeltje 63, thuis bij Ajax

In de Ajax Life krant van 16 augustus staat een recensie van mijn columnbundel. Ik citeer:

“Eens in de twee weken stapt Nicky Samsom op zijn fiets. Naar Ajax, naar de Amsterdam Arena, naar Stoeltje 63. Vanaf dat stoeltje deelt hij wat hem opvalt. Dat hoeft niet de man te zijn die twee keer scoort, beter van niet zelfs. Liever iets origineels. Een toegiftbal, de mascotte die hooghoudt, de boodschap op een spandoek of een fantastische baggerwedstrijd tegen Excelsior. De herinnering aan twee landstitels wordt per thuiswedstrijd, per column sterker. Het script van Frank de Boer leent zich prima voor deze bundel. Thuis bij Ajax glinstert de schaal, met of zonder deuk, nog net even iets mooier.”

Daar heb ik nou niets aan toe te voegen.

Hier kun je het boek kopen

Of lees gewoon mijn stukkie van de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen: Ajax – AZ.

 

Lees ook:Frank de Boer is zo lekker Frank de Boer
Lees ook:Ajax-AZ een positieve draai geven, het kan
Lees ook:Ajax neemt zowel Boerrigter, Sighthórsson als Van der Wiel mee naar Heerenveen
Lees ook:Ode aan Hennie Spijkerman
Lees ook:Herbeleef twee Ajaxseizoenen vanaf Stoeltje 63

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>