Ajax-AZ een positieve draai geven, het kan

Stoeltje 63: Alles onder controle
(mijn column op AjaxLife.nl)

Het is me nu wel duidelijk. Frank de Boer is helemaal geen trainer, hij is een regisseur. Waar wij, supporters, denken dat we goed voetbal en winst willen zien, weet hij wel beter. We willen spanning.

Na 15 mei had ik al zo mijn vermoedens. Maar als beginnend coach leek de gekozen strategie me wat riskant. Je bent zo afhankelijk van oncontroleerbare factoren. Toch ben ik na Ajax – AZ vrij zeker. Frank de Boer treedt liever in de voetsporen van Alfred Hitchcock dan in die van Josep Guardiola.

Lees verder op ajaxlife.nl

Lees ook:Frank de Boer is zo lekker Frank de Boer
Lees ook:FIFA 12, nu met nog meer Ajaxliedjes
Lees ook:Crujiff is de grootste, maar niet voor altijd
Lees ook:Ajax verliest, gelukkig is het maar van PSV
Lees ook:Amsterdam ligt gevoelsmatig weer verder van Utrecht dankzij opklimmend Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>