Zijn Ajax en El Hamdaoui eindelijk van elkaar verlost?

Het ziet er naar uit dat Mounir el Hamdaoui naar Espanyol verhuist. Voor alles en iedereen een opluchting. De speler heeft namelijk de zwarte kanten van het voetballer, trainer en  supporter van Ajax zijn behoorlijk pijnlijk blootgelegd.

Als eenvoudige supporter is het natuurlijk onmogelijk om echt te weten wat er aan de hand was. Toch zit er iets goed fout als een spits in volle snelheid aan de bal richting het vijandelijke doel massaal door het thuispubliek wordt uitgefloten. Dat één van de beste spelers van de Eredivisie vervolgens enkele maanden naar het tweede wordt verbannen, is ook voor niemand een goede  zaak.    

Tussen de spits en Ajax - met name Frank de Boer - is het helaas nooit goed gekomen. Pijnlijk nu Kolbeinn Sigthórsson voor langere tijd is geblesseerd.
Er vallen veel vervelende dingen over de houding van de speler te zeggen, aan zijn enorme talent heeft niemand ooit getwijfeld.  Het is jammer dat het in Amsterdam nooit tot uiting is gekomen.

Ik hoop dat beide partijen wat van deze pijnlijke periode hebben opgestoken. De spits gun ik in dat geval in Spanje een voortzetting van zijn succesvolle tijd bij AZ. Voor Ajax hoop ik dat het uitfluiten van een eigen speler nooit meer op deze schaal zal gebeuren.   

Lees ook:Boerrigter in Oranje, een mooi jongensboekplot
Lees ook:En wie niet springt die gaat niet naar De Balie
Lees ook:Hidde van Warmerdam verlaat AT5 en gaat naar SBS Shownieuws
Lees ook:Het beste Kenneth Vermeer!
Lees ook:Markus Rosenberg wil weg bij Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>