Toch geen oefenwedstrijden in het Olympisch Stadion voor Ajax

Ajax zal toch geen oefenwedstrijden gaan spelen in het Olympisch Stadion deze maand, lees ik op AjaxLife.nl. De hoge veiligheidseisen waren niet in zo’n korte tijd te realiseren. Jammer, maar het idee alleen al heeft me in gedachten weer even terug gebracht naar gouden tijden.

Het aankomende afscheid van Edwin van der Sar, met onder andere het team uit 1995, verzacht de teleurstelling ook behoorlijk. De afgetakelde spelers van toen, doen me toch net iets meer dan het opgepimpte decor van weleer.

Lees ook:Johan Cruijff-schaal niet meer dan een generale repetitie
Lees ook:Ajax ’95 en andere wereldelftallen bij afscheid Van der Sar
Lees ook:Topmodellen
Lees ook:Laat het snel 1 mei zijn
Lees ook:Psycholance klinkt veelbelovend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>