AFC Adidas

Het nieuwe thuisshirt is dus bekend en ik weet nu zeker dat ik het niet zal kopen. De oude logo’s zijn leuk, de drie sterren zijn tof, maar die drie strepen zijn me teveel van het goede. Kennelijk speelt Ajax nu ook met die dingen op het niet meer zo smetteloze witte broekje en zelfs op de kousen.
De spelers kunnen kiezen voor een strak, zogenaamd, techfit model. Hoewel er voor mijn figuur ook een verstandiger normaal model is, houd ik het gewoon bij mijn oude streeploze shirt van twee seizoenen terug. En die sterren dan? Die zitten inmiddels al gebrand in hoofd en hart.

Lees ook:Lionel Richie, Take That, Lucie Silvas e.a. samen in Carré
Lees ook:De Arena is het Ajaxstadion geworden
Lees ook:Conservatorium Hotel opent naar verwachting al in december
Lees ook:Dag MD-11
Lees ook:Ajax Ajax Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>